Tűzvirág fesztivál

Tűzvirág - Nemzetközi Kézművesvásár

A Csemadok Alapszervezete Naszvad, a Naszvadiak Polgári Egyesülete

és a Tűzvirág Nemzetközi Zománcművészeti Seregszemle Igazgatósága 
2016 május 27-29.
időpontokban meghirdeti a
Tűzvirág - Nemzetközi Kézművesvásár
5. évfolyamát, Naszvadon

A meghirdetett vásár, úgy véljük, egy olyan rendezvény mellett, mint a már 7. alkalommal megrendezésre kerülő „Tűzvirág – Nemzetközi Képzőművészeti és Zenei Fesztivál”, széles teret biztosít a kézművesek táborába tartozóknak portékáik értékesítésére.
A tíznapos, két hétvégét magába foglaló rendezvénysorozat tartalma a művészetek különböző ágazatairól szól, és vonzáskörzete nemcsak a környező települések határaival azonos, hanem úgy egész Szlovákiából, mint külföldi országokból egyaránt érkeznek szereplők és látogatók a rendezvényre.

A kézműves vásárra való benevezés határideje 2016. május 20.

A Kézműves vásár szervezői a benevezési lapok beérkezése után minden nevezett kézművest külön értesítenek majd a szervezési és technikai feltételekről.

A nevezési lapokat a következő postai címre: ZO Csemadok Nesvady, Obchodná 7, 946 51 Nesvady, Slovensko, vagy e-mailben a dobosi@dortun.sk címre kérjük elküldeni.

A Kézműves vásáron való részvétel és árusítás anyagi vonzatai:
A szervezők biztosítják a 3x3 méteres party sátrakat, amelyben a világítás biztosítva van. A sátrak bérleti díja a hétvégére 45,00 Euró, amely összeg érkezéskor fizetendő, függetlenül attól, hány napon át használja a bérlő.
Az elektromos áram (220 V) bebiztosítása 5 €/hétvége.

A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik majd, és csak kizárólag kézművesek saját termékeinek árusítására van lehetőség, esetleg kézművesek áruforgalmazójának részvétele is szóba jöhet. A jelentkezési lapon kérjük feltüntetni a termékek típusát, helyigényt, továbbá e-mail és postacímet, valamint telefonszámot, amelyek segítségével a kapcsolattartás létrejöhet.

Tisztelettel várjuk jelentkezésüket!
JELENTKEZÉSI LAP