Tűzvirág fesztivál

Tűzvirág - Nemzetközi Zománcművészeti Seregszemle X.

Tűzvirág - Nemzetközi Zománcművészeti Seregszemle (10. évfolyam)

Naszvadiak Polgári egyesülete, a Csemadok Alapszervezete Naszvad és a Tűzvirág Naszvadi Nemzetközi Zománcművészeti Seregszemle Igazgatósága

2018. június 1. - 10.

időpontban megrendezi a

TŰZVIRÁG

Naszvadi Képzőművészeti Szabadiskola

nyári szimpóziumának X. jubileumi évfolyamát

melyen Önnek is tisztelettel kínálja fel a részvétel lehetőségét. A szimpózium, bár a zománc-művészetre épül, ám teljesen nyitott a képzőművészet bármely műfaja irányában. A szimpó-zium egész ideje alatt a tervezett szakmai összejöveteleken és egyéb kísérőrendezvényeken való részvétel mellett – a szervezők biztosítják a résztvevők számára az alkotó tevékenység-hez szükséges alapvető feltételeket (égetőkemencék, kéziszerszámok, egyéb szükségletek), az elszállásolást és az egésznapos ellátást. Az eddigi évek gyakorlatával szemben azonban, az idei rendezvényt bizonyos mértékig kénytelenek vagyunk fizetőssé tenni a résztvevők számá-ra, mégpedig a következőképpen:

Nevezési díj: 10.- euro, személyenként

Részvételi díj: 20.- euro, naponként (ebben benne foglaltatik a műhelyhasználati díj, az elszállásolás díja a helyi Sport-szállóban, valamint a napi háromszori étkezés. A napi rész-vételi díjat azonban részeire bontani nem áll módunkban.) Ugyancsak – beszerzési áron – térítés ellenében tudjuk biztosítani a nálunk megrendelt, az alkotó munkához szükséges alap-anyagokat (festővászon, rajzlapok, acél vagy rézlemezek, zománcok) is. A kellékek árlistáját web-oldalunkon tesszük közzé. Az alkotó ténykedés további, speciális kellékeit, ugyanúgy, mint eddig, minden résztvevő maga biztosítja. Kérjük, mindezeket szíveskedjen figyelembe venni a jelentkezési lap kitöltésénél. Viszont, a rendezvény fizetős mivoltára való tekintettel, nem tesszük kötelezővé az itt készült alkotások adományozását, ezt minden résztvevő saját belátására bízzuk. Anyagi lehetőségeinkhez mérten, a szimpóziumról ebben az évfolyamban is szándékunkban van a már megszokott színes katalógust kiadni, majd azt a résztvevőkhöz eljuttatni.

A szimpóziumra való nevezési határidő 2018. április 25. A rendezvény szervezői a nevezési lapok beérkezése után minden jelentkezőt külön érte-sítenek a rendezvény további, szervezési, technikai részleteiről. A nevezési lapokat a követke-ző postai címre kérjük: Naszvadi Képzőművészeti Szabadiskola, Németh Gyula, Hradná 1, 946 51 Nesvady, Slovakia (tel: 00421908548983). A nevezési lap letölthető lesz a www.csemadoknaszvad.sk, vagy a www.tuzvirag.sk internetes portálokról, s elküldhető az info@csemadoknaszvad.skinternetes címre is.


Nevezési lap - szimpózium

Application Form For the Tűzvirág Open Art School


Tisztelettel várjuk jelentkezését.

Naszvad, 2018. március15.


 

Dobosi Róbert a Csemadok Alapszervezet elnöke

 

Németh Gyula a Seregszemle igazgatója